Doppio Espresso genomineerd voor European Coffee Award 2017

JOURE - Doppio Espresso is opnieuw genomineerd voor de European Coffee Award 2017. Eerder won de keten al de Best Coffee Chain – Western Continental Europe in 2014 en de Best Coffee Chain – Benelux in 2013.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: ‘Dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn. Er zijn veel mooie bedrijven die genomineerd zijn. We zijn erg vereerd dat we daartussen staan.’ De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 21 november in Warschau. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice-industrie.

Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans en La Place genomineerd. Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels, waaronder in Joure, op weten te bouwen.