KleurrijkMiks met zomerverhalen en foto’s 
en de kinderen mogen mee

Brugstraat Joure - Vrouwen uit Joure en omgeving, van zowel Nederlandse als niet Nederlandse herkomst, zijn vrijdag 1 september vanaf 10 uur weer van harte welkom bij KleurrijkMiks, Brugstraat 1 te Joure.

En omdat het nog zomervakantie is kunnen de kinderen die niet alleen thuis kunnen blijven deze keer ook meekomen. Er liggen kleurplaten en spelletjes voor hen klaar. Deze eerste KleurrijkMiks na de zomer worden zomerverhalen uitgewisseld. Misschien ben je op vakantie geweest of op familiebezoek. Of heb je iets leuks meegemaakt waar je iets over wilt vertellen of laten zien. Verder laten ze de foto’s zien van het dagje Ameland, waar ze in mei naar toe zijn geweest met een groep van 22 vrouwen. 
Natuurlijk ben je zonder zomerverhaal ook van harte welkom voor koffie en een praatje. Gewoon, omdat het leuk is om nieuwe vrouwen te leren kennen. Neem gerust je buurvrouw of vriendin mee. Deelname is gratis. Alleen voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593 of kijk op www.miks-welzijn.nl