Vijfde beachvolleybaltoernooi op Langweerdermerke

LANGWEER - Op het parkeerterrein, naast de Rabobank, in Langweer wordt zaterdag 2 september 2017 tijdens de Langwardermerke wederom een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Voor de vijfde keer op rij verandert het centrale parkeerterrein in Langweer in een strand.

Na het succes van de vier voorgaande jaren zijn er weer twee velden beschikbaar. Deze velden geven de ruimte voor 12 teams. Het is niet uitgesloten dat er een derde veld bijkomt. De inschrijving is inmiddels van start via de website: www.jeugdevenementenlangweer.nl. Vanaf 14:30 uur gaat de competitie van start. Twaalf teams zullen dit jaar strijden om de eerste plaats. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door team Lamkutt. Zij komen dit jaar hun titel verdedigen. Eten en drinken zal verkrijgbaar zijn voor iedereen. De prijsuitreiking vindt na het toernooi plaats op het parkeerterrein.

De Langwarder Merke begint donderdag 31 augustus 2017 met een optocht en duurt tot en met zondag. Naast de optocht zijn er diverse andere activiteiten, zoals de kermis, volksspelen en muziek.