Gezin uit Joure beleeft onvergetelijke dag

JOURE - Het was zaterdag een geweldige dag voor een gezin die op uitnodiging van Stichting Droomdag hun Super Droomdag mochten beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders binnen het gezin.

Vrijwilligsters Anja en Claudia van Stichting Droomdag wachtten bij Center Parcs De Eemhof Nico, Sandra, hun zoons Tim en Luuk en oma Piertsje uit Joure op. Zij zijn door Taxi Heerenveen gebracht en aan het einde van de dag ook weer opgehaald. Een warm welkom door een lakei en een applaus naar keuze door een erehaag van vrijwilligers volgde op het vakantiepark. Na het welkomstwoord van de directeur van Stichting Opkikker mochten zij op avontuur. Er werd gegoocheld, in een gave auto gereden en met elkaar gekookt. Na een uitgebreid lunchbuffet bracht een brandweerauto het gezin naar een activiteit op grote hoogte: een bezoek aan de roofvogels en bij de haven een fotoshoot ter herinnering aan deze onvergetelijke dag.

Na het dinerbuffet met spectaculair dessert was het tijd om afscheid te nemen. Maar niet zonder een afscheidscadeau voor Luuk en Tim waarmee zij nog vaak van hun Super Droomdag kunnen dromen. Een erehaag van dansende en springende vrijwilligers wensten Nico, Sandra, Tim, Luuk en Piertsje een goede reis naar huis.

Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijke geheel verzorgde dag voor een gezin met jonge kinderen waarvan een ouder levensbedreigend of langdurig ziek is. De dromen van het gezin staan hierin centraal.