KBO Joure bezoekt Knooppunt

JOURE - Joure wil het spoor niet bijster raken. Het begint het nieuwe seizoen begint dan ook met een bezoek aan het projectbureau Knooppunt Joure.

Nu zien we op afstand grote bergen zand en uitgravingen voor tunnels. Op plaatjes wordt iedereen geïnformeerd. Maar die scheppen niet altijd duidelijkheid. De realisatie van het knooppunt nadert de eindfase. Daarom wil KBO Joure de leden op donderdag 7 september om 14.00 uur de gelegenheid bieden om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te komen. Belangrijke informatie is hoe wordt de entree van Joure. Waar komt het busstation en het carpoolterrein? Verder krijgen de deelnemers uitleg over hoe iedereen vanuit Joure naar Sneek, Lemmer en Heerenveen kan rijden via de fly-overs.

Projectbureau Knooppunt is gelegen achter het drive in restaurant aan de Sewei 4b Joure. De informatiebijeenkomst is op donderdag 7 september en begint om 14.00 uur. Ieder kan er op eigen gelegenheid naar toe gaan, is vervoer een probleem neem dan contact op met de bestuursleden.