Zorgburo De Driehoek bestaat 12,5 jaar

JOURE - Pas bevallen en lekker in de watten worden gelegd. De kraamverzorgenden van Zorgburo De Driehoek weten precies wat nodig is in de eerste dagen na de bevalling.

Met aandacht en zorg staan zij de kraamvrouw bij in deze bijzondere maar ook kwetsbare periode. Zorgburo De Driehoek bestaat dit jaar 12,5 jaar; een koperen jubileum dus. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf heel wat innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt. Het begon ooit aan de keukentafel met een klein groepje zzp-ers en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een kraamzorgorganisatie met kraamverzorgenden in loondienst. Kleinschalig, persoonlijk en betrokken.

Na 12,5 jaar vond Zorgburo De Driehoek het tijd worden voor een nieuw jasje. De huisstijl heeft een complete metamorfose ondergaan en ze zijn trots op het resultaat. ‘We willen iedereen bedanken voor de samenwerking in de afgelopen 12,5 jaar en hopen dat we, samen met ons enthousiaste team van kraamverzorgenden, nog veel gezinnen een goede start mogen geven’, zegt Lucie Kuiper van De Driehoek.

Kijk voor meer informatie op www.zorgburodedriehoek.nl en volg ze vanaf 1 oktober ook op Facebook voor de speciale jubileumactie. De organisatie is nog op zoek naar een gediplomeerd kraamverzorgster.