Seizoenstart CineMiks met Captain Fantastic

Joure - Bioscoopje pikken in Joure? Dat kan bij CineMiks. Elke derde woensdag van de maanden oktober tot/met april draait er vanaf 19.45 uur een hartverwarmende, inspirerende, indringende en/of komische film in de filmzaal van Miks welzijn aan de Brugstraat 1. Op een groot scherm en met een prima geluid. CineMiks is dichtbij, gezellig en goedkoop.

Woensdagavond 18 oktober start het CineMiks-seizoen met de eigenzinnige drama/komedie Captain Fantastic, onder regie van Matt Ross. In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren, maken muziek en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin dwingt de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen. Captain Fantastic is een statement tegen de consumptiemaatschappij en laat de kijker nadenken over wat goed ouderschap eigenlijk is.

De kassa is vanaf 19.30 uur open. De entree bedraagt € 5,-, inclusief een consumptie. In de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje. Komt u ook meegenieten van deze film en de ongedwongen sfeer bij CineMiks? Tevens kunt u deze avond nog meebeslissen welke films dit seizoen gedraaid gaan worden door uw top 5 te kiezen uit onze filmlijst.