Lezing Waarom je dik & ziek wordt van diëten

JOURE - Ondanks de vele diëten en voedingsadviezen die je kunt volgen, heeft meer dan de helft van de Nederlanders te maken met overgewicht. Ook het aantal mensen dat een ernstige ziekte krijgt, zoals kanker, hersenziekten en hartaandoeningen, groeit exponentieel.

Wat nou als al die diëten en voedingsadviezen toch niet zo gezond blijken als je altijd dacht? Stel je voor dat de beste manier om gezond en slank door het leven te gaan heel voor de hand liggend is? Eten wat je lekker vindt en doen wat je echt leuk vindt. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Dinsdag 7 november geeft Linda de Pagter een lezing over haar boek Waarom je dik & ziek wordt van diëten. In deze lezing zal ze onthullen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Ook zal ze vertellen wat je kunt doen om weer gelukkig gezond door het leven te gaan. Een lezing die je absoluut niet mag missen als je graag gezonder, slanker en/of gelukkiger door het leven wilt gaan.

Linda heeft ruim 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van voeding en gezondheid. Ze heeft talloze mensen succesvol begeleid op hun pad naar een gezond gelukkig leven. Een leven zonder diëten en ander moeilijk gedoe. Haar missie is zoveel mogelijk mensen te helpen zich weer goed te voelen.

De toegang tot de lezing is gratis. Wel even aanmelden om een plekje te reserveren. Er is beperkt ruimte aanwezig. De lezing vindt plaats bij Boekhandel Holtrop, Midstraat 76 in Joure en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via 0513-412595 of in de winkel.