Droomdag als prof bij SC Heerenveen

JOURE/SINT NICOLAASGA - NICOLAASGA Supermarktketen Jumbo laat kinderen voor één dag in huid van een sc Heerenveen profvoetballer kruipen. Zij maken kans op compleet sc Heerenveen-tenue, voetbalclinic en rondleiding door Abe Lenstra stadion.

Klanten van Jumbo winkels in Joure en Sint Nicolaasga en omgeving kunnen een grote wens van hun (klein)zoon of (klein)dochter in vervulling laten gaan. Zij kunnen in de kerstvakantie een droomdag als profvoetballer bij SC Heerenveen beleven. Bij besteding vanaf 30 euro bij één van de 17 deelnemende winkels ontvangen klanten een voetbalvoucher. Deze is te verzilveren voor een originele gesigneerde sc Heerenveen voetbal en een unieke wincode. Hiermee maken de kinderen kans op deelname aan een van de twee SC Heerenveen droomdagen met onder andere een voetbalclinic en een ontmoeting met de spelers. De actie voetbalvouchers loopt van 1 tot en met 28 november. De twee droomdagen bij sc Heerenveen vinden plaats in de kerstvakantie.

Wie voor 30 euro of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo winkel kan tegen bijbetaling van slechts 5,99 euro een unieke sc Heerenveen voetbal met handtekeningen van de selectie kopen*. Hierbij ontvangen klanten een voucher met een unieke code. Zo kunnen ouders, verzorgers of grootouders hun (klein)zoon of (klein)dochter online aanmelden op Jumbodroomdagen.nl om kans te maken op een droomdag als profvoetballer bij sc Heerenveen. Hiervoor dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is dat hun (klein)zoon of (klein)dochter de allergrootste fan is van de Friese voetbalclub.