Meepraten over gebruik Social media bij KleurrijkMiks

JOURE - Yvonne Veldkamp, jongerencoach van Miks welzijn, komt vrijdag 24 november om 10 uur op de koffie bij KleurrijkMiks, een ontmoetingsgroep voor vrouwen uit Joure en omgeving. Zij gaat met de vrouwen in gesprek over Social media.

Social media is onlosmakelijk verbonden met de mobiele telefoon. Aan het gebruik van Social media zitten grote voordelen. Je kunt in contact komen met oude vrienden of familieleden die ver weg wonen. Of je kunt een kijkje nemen in het leven van iemand die je bewondert. Een favoriete zangeres bijvoorbeeld. Daarnaast kun je op een makkelijke manier ook dingen van jouw leven delen met anderen. Maar wat als het gebruik van Social media je dagelijkse leven negatief beïnvloedt? Hoe kun je jezelf en ook je kinderen hierop voorbereiden? Tijdens de koffieochtend gaan ze het vooral hebben over; wat is Social media, wat kun je ermee en waar moet je rekening mee houden als gebruiker en hoe ga je het gesprek aan met je kinderen hierover.

KleurrijkMiks vindt plaats aan de Brugstraat 1 in Joure. Deelname is gratis. Alleen voor de koffie/thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.