Bregepop viert jubileum

SCHARSTERBRUG - Het Bregepop festival viert komend jaar haar vijfjarig jubileum en is van plan om naast de zaterdag ook op vrijdag flink uit te pakken.

Bregepop, de start van het festivalseizoen, vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in Scharsterbrug. Bregepop Festival is in korte tijd uitgegroeid tot een tweedaagse cross-over festival in het Noorden. Afgelopen jaren pronkte het festival met namen als Di-rect, Miss Montreal, Brennan Heart, Ali B, Drukwerk, The Party Animals, Frontliner en nog vele anderen.

Aankomend jaar ligt de lat nog hoger en wordt alles uit de kast gehaald om er een verrassende vijfde editie van te maken. Over het totale programma heeft de organisatie nog weinig losgelaten. ‘Wel kunnen we bekend maken dat er op vrijdag 6 april extra aandacht wordt besteed aan het vijfjarig jubileum van Bregepop. Hiervoor hebben we een spectaculair programma samengesteld’, laat de organisatie weten. Festivalgangers sinds zaterdag kaarten kopen via www.bregepop.nl. De eerste 500 passe-partout kaarten kunnen met korting worden gekocht. Volg het festival via de social media kijk op www.bregepop.nl voor meer informatie.