Fysiotherapie de Merk is PLUS-praktijk

JOURE - Fysiotherapiepraktijk de Merk is geslaagd voor de Plus-audit. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die aan een fysiotherapiepraktijk gesteld worden.

,,Kwaliteit en gepaste zorg is waar de praktijk zich al jaren voor inzet”, zegt Elske Bergsma, praktijkhouder van de Merk. ,,Onze patiënten beoordeelden ons in 2016 al met een 9,1. Dat we nu door een extern audit bureau ook goed beoordeeld wordt, is een beloning voor ons harde werken.’’

Een Plus praktijk voldoet aan extra eisen die zorgverzekeraars stellen aan een fysiotherapiepraktijk. Voor de patiënt betekent dat gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en bewezen effectieve behandelmethodes, er keuze is uit verschillende therapeuten en specialismes in de praktijk, de praktijk samen werkt en overlegt met andere zorgprofessionals zoals (huis)artsen, specialisten, gespecialiseerde fysio- en oefentherapeuten, de praktijk ruime openingstijden heeft en ook ’s avonds en in het weekend open; een hygiënische praktijk is die voldoet aan alle veiligheidseisen en dat de kwaliteit van de praktijk door middel van een externe audit getoetst is.

,,We zijn trots op deze mijlpaal voor de praktijk”, zegt Bergsma. ,,Dit past goed in onze ambities en ontwikkeling als zorgaanbieder in het hart van Joure.”