Winter Events & Boxing Days in Joure

JOURE - Het centrum van Joure wordt de komende dagen weer omgetoverd tot Winter Wonderland. Deze maand worden verschillende evenementen en activiteiten gehouden met op 27, 28 en 29 december de knallende afsluiter: de Boxing Days.

Op vrijdagavond 15 december begint de Winter Fair met om 18:30 uur een fakkeltocht door de Midstraat. Deze tocht zal beginnen op de Merk en na afloop is er muziek en chocolademelk op het D.E. Plein. Ook de kerstman komt deze avond in zijn arrenslee op bezoek. Op zaterdag 16 december kan er uitgebreid worden geshopt en genoten van een winterse sfeer met muziek en gezelligheid in de Midstraat.

Koopzondag 17 december staat in het teken van een gezellige kerstmarkt. Meer dan 80 kramen, muziek en vertier voor de kinderen maken het kerstgevoel compleet. De horeca van Joure laat op deze dag zien wat ze in huis hebben tijdens de tweede editie van Taste of Joure. Lekkere hapjes en drankjes zijn op verschillende locaties in de Midstraat en op de pleinen te vinden.

In het weekend voor de kerst is er op vrijdagavond 22 december een koopavond in kerstsfeer. Een heuse kerstmannenband zal ervoor zorgen dat het lastig zal zijn om niet mee te deinen met de muziek. Zaterdag 23 december stellen kerken hun deuren open en zal er kerstmuziek ten gehore worden gebracht in het centrum. Een laatste kans om kerstinkopen te doen is er op zondag 24 december tijdens de kerstkoopzondag.

Na de kerst op 27, 28 en 29 december staat Joure in het teken van de Boxing Days. Drie dagen muziek, gezelligheid en hoge kortingen tot wel 70% en vele leuke aanbiedingen in de altijd gezellige winkelstraat van Joure. Meer informatie op de website www.boxingdays.nl.