Agenda | Kerst in Brede School

JOURE - Voor de derde keer op rij wordt op woensdag 20 december gezamenlijk kerst gevierd in Brede School Joure Zuid. Het kerstfeest is voor leerlingen van de basisscholen en kinderopvang, ouders/verzorgers en omwonenden uit de buurt. De viering wordt gezamenlijk met alle participanten en Talant georganiseerd.

Na schooltijd is er een kerstmarkt in de hal van de school. Daarnaast zijn er allerlei kerstactiviteiten te beleven zoals een ritje op de arreslee, zijn er sport- en spelactiviteiten, kan er een kerstschilderij of kerstversiering van klei worden gemaakt, worden er kerstkaarten geknutseld of cakejes versierd. Ook is de kerstman aanwezig.

Om 14:30 worden de deuren op de Koningin Julianalaan 3 in Joure geopend. Het programma loopt tot 17:00 uur. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de kerstsfeer beleven met de Brede School en haar participanten: SKIK, It Toanhûs, Miks welzijn, E.A. Borgerschool en de Twa Fjilden. Talant en bewoners helpen bij de catering en zijn aanwezig op de kerstmarkt.