SHELL-toppers op Fundag

OUDEHASKE - Voor alle gymnastiek-recreanten van Zuidwest-Friesland was er zaterdag de jaarlijks terugkerende fundag. De fundag is een dag waarin de gymnasten een wedstrijdje doen en daarnaast ook kunnen spelen en springen in het fun-gedeelte.

Negen meisjes van gymnastekvereniging S.H.E.L.L. uit Oudehaske deden mee aan de ochtendwedstrijd. Allemaal prachtige oefeningen en prachtige cijfers. In de categorie Fun 1 - 2011 is Iris als tweede geëindigd, Nienke als derde, Marit 5e en Lana 7e. In de categorie Fun 3 - 2010 was Tessa de enige deelneemster namens S.H.E.L.L. en is op een mooie derde plaats geëindigd. Daarnaast mochten er nog vier dametjes in de ochtendwedstrijden hun kunsten laten zien. In de categorie Fun 3 - 2011 eindigde Marije als derde, Sophie als vierde, Rixt als zesde en Lobke als zevende.

In de middag waren de jongens aan de beurt. De heren Karst en Hidde hadden er enorm veel zin in. Bij de fundag worden de cijfers direct bekend gemaakt en dat is natuurlijk erg spannend. Karst eindigde op een prachtige tweede plaats en Hidde eindigde als negende.

Verslag: Sandra Wind