Waterpoloërs organiseren Jouster nieuwjaarsduik

Joure - De waterpoloërs van SGHA houden opnieuw de Jouster nieuwjaarsduik. Op 1 januari 2018, klokslag 12.00 uur is het tijdstip om het nieuwe jaar letterlijk met een frisse start te beginnen.

Buurtvereniging Skipsleat en de waterpoloërs van SGHA hebben dit jaar de handen ineen geslagen om de inmiddels traditionele nieuwjaarsduik te organiseren. De nieuwjaarsduik zal plaatsvinden vanaf het Jousterstrandje nabij de fierljepschans en zal dit jaar in het teken staan van het goede doel KIKA. De jeugdleden van SGHA zijn met een sponsorformulier op pad gestuurd en voor de overige deelnemers zal er een collectebus voor een vrijwillige bijdrage aanwezig zijn. Iedere deelnemer aan de duik ontvangt uiteraard de felbegeerde Unoxmuts en er zal voor iedere deelnemer een lekkere kom snert klaarstaan en zal er worden getoast op het nieuwe jaar.

Een andere niet te ontbreken partij is Scouting de Borgergroep. Zij stellen hun clubhuis ter beschikking in verband met de aanwezige kleedruimtes en douches. Naderhand zal tevens de toast op het nieuwe jaar in deze ruimte plaatsvinden. De organisatie gaat uit van een hoge opkomst en wenst iedereen vanaf deze weg alvast fijne feestdagen en een frisse start van het nieuwe jaar!