Benefietconcerten op zorgboerderij BoerenBlij Haskerhorne

HASKERHORNE - BoerenBlij heeft opnieuw benefietconcerten van pianiste Masako Otsaka and friends mogen ontvangen. Dit alles mogelijk gemaakt door de Rotaryclub Joure.

Masako heeft wederom een aantal ensembles meegenomen naar BoerenBlij daarnaast zijn er een leerlingen van haar die acte de présance gegeven hebben onder andere Martina Hilarides, Irmgard den Hollander, Diet Algra, Dapper Bruijn Ivar Mase, Krista kapitein en Helga van der Wal. De Bezoekers van BoerenBlij hebben ook kunnen kijken en luisteren naar onder andere ‘Buitenissig Vocals en het vocaal ensemble ‘Xing’. Als afsluiting van de bijzondere middag speelt Masako bekende Kerstliederen die door iedereen meegezongen kunnen worden.

Een traditie is er hierdoor ondertussen ontstaan. Masako is lid van de Roteryclub in Joure. Alle muzikanten spelen belangeloos. De overige kosten worden door de Roteryclub Joure gesponserd. Er kan dus met recht gesproken worden van benefietconcerten. Een aantal leden van de Rotery is net als andere jaren meegekomen om te assisteren en te zorgen dat een en ander goed en soepel verloopt. Hierdoor bleef enkel en alleen het genieten over voor iedereen op BoerenBlij.