CineMiks start 2018 met indrukwekkende film Lion

JOURE - CineMiks vertoont op woensdagavond 17 januari de film Lion, uit 2016. Met Nicole Kidman, die voor haar rol als adoptiemoeder een Oscar kreeg. Lion is een film over moed, overleven, doorzettingsvermogen en hoop.

De 5-jarige Indische Saroo raakt zijn broer kwijt op een klein station. Hij klimt op de trein en komt helemaal alleen in Calcutta terecht, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 Jaar later gaat hij terug naar India en zoekt met de hulp van Google Earth naar zijn verloren familie. Dit ongelooflijke verhaal is waargebeurd . Regie: Garth Davis. Leeftijd vanaf 12 jaar.

De kassa is geopend vanaf 19.30 uur, Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. De film start om 19.45 uur. De entree bedraagt vijf euro en is inclusief een pauzeconsumptie. Elke maand informatie over de eerstkomende film per email ontvangen? Geef dit door via rdekonink@miks-welzijn.nl. De filminformatie staat ook op www.miks-welzijn.nl en op de Facebookpagina.