Guus Meeuwis op Bregepop

SCHARSTERBRUG - De organisatie van het Bregepop Festival in Scharsterbrug heeft een groot gedeelte van haar line-up bekend gemaakt. De organisatie gaat flink uitpakken. Niemand minder dan Guus Meeuwis zal op de vrijdag van het jubilerende festival een spectaculair optreden geven.

Het Bregepop Festival is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Noord-Nederland. Het festival wordt dit jaar gehouden op 6 & 7 april en is de start van het noordelijke festivalseizoen.

Op vrijdag 6 april wordt het vijfjarige jubileum uitgebreid gevierd met o.a. Guus Meeuwis! De organisatie is bijzonder trots op de komst van Meeuwis. ‘We hebben één van de grootste artiesten van ons land weten te strikken voor ons jubileum, dat is toch fantastisch!’, aldus de organisatie. Naast Guus Meeuwis en band werden o.a. Headhunterz, The Originals, Snollebollekes en DJ Paul Elstak bevestigd voor de vrijdag. Op zaterdag 7 april presenteert het festival o.a. The Dirty Daddies, Vangrail XXL, Tony Junior, La Fuente en Da Tweekaz. De line-up zal de komende weken worden aangevuld en bekend worden gemaakt via de Social Media en de website van Bregepop. Er is wederom gekozen voor een brede programmering: ‘De complete line-up bestaat uit ongeveer 40 artiesten, dit zijn landelijk bekende bands, DJ’s of acts maar ook getalenteerde artiesten uit de regio.’

Meer informatie op www.bregepop.nl