Braziliaanse samba en hedendaagse hiphop in Joure

JOURE - Jousters kunnen het jaar swingend beginnen. Op woensdag 10 januari start BaM percusión. Geïnteresseerden kunnen nog meedoen en de groove ervaren. De maand januari is proefmaand. Er zijn al twee groepen van gemiddeld 10 personen:

Xperience is ongedwongen muziek maken en repeteert op woensdagavond van 19:00 - 20:15 uur. Dynamic is dynamisch en ambitieus. Repeteert op woensdagavond 20:30 - 21:45 uur. De repetities zijn in Joure in de Triangel (Vegelinsweg 6) onder begeleiding van Reinaldo Gaia.

Reinaldo is van Braziliaanse komaf en ademt samba. Als klein jongetje kreeg hij samba met de paplepel ingegoten, mede doordat zijn moeder directeur van een sambaschool was. Inmiddels alweer een aantal jaren woonachtig in Fryslân met zijn vrouw Anke, die hij in Rio de Janeiro heeft leren kennen. Een onbekende is Reinaldo allang niet meer in de Friese en Nederlandse muziek; veel shows doet hij onder andere met het Broken Brass Ensemble waar hij de vaste percussionist is.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: secretariaat@mad-academy.nl. Kijk voor meer informatie op www.mad-academy.nl