Hof en Hiem genomineerd voor Veiligvoedsel-award

JOURE - Zorggroep Hof en Hiem is genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl Award 2018, in de categorieen Beste Zorggroep en Beste Keuken (locatie Doniahiem). Dat is voor het tweede jaar op rij.

,,Je mag er vanzelfsprekend niet op rekenen, maar doordat we de afgelopen jaren rapportcijfers haalden van rond de 9 hoop je er natuurlijk wel op”, aldus Eddie Hilarius, coördinator voedingsdienst bij Zorggroep Hof en Hiem. De winnaars van de Veiligvoedsel.nl Awards worden op 8 februari 2018 bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018 bij Van der Valk te Veenendaal. Hof en Hiem zal met een delegatie afreizen naar Veenendaal om het congres en de uitreiking bij te wonen.

De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en –afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award.

Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en was al drie keer eerder genomineerd in de categorie Beste Zorggroep. In 2016 en 2017 is die nominatie verzilverd in een award en het is dus mogelijk dat het dit jaar weer gebeurt.

Foto: Hof en Hiem