Lezing ‘Te regelen voor je dood’ door Pure Uitvaart

LEMMER - Samen met notaris Pieter Alberda organiseert Suzanne de Rooij van Pure Uitvaart aanstaande donderdag 25 januari de informatieve en luchtige lezing ‘Te regelen voor je dood’.

Waar mensen prima in staat zijn elke week hun boodschappenlijstje te maken en daadwerkelijk ervoor te zorgen dat de boodschappen er komen, staan de meeste mensen niet stil bij hun eigen overlijden. Voor die mensen organiseert Pure Uitvaart deze lezing.

,,Wij gaan op een informatieve en luchtige manier mensen informeren wat belangrijk is om geregeld te hebben bij leven. Het is onze ervaring dat kinderen en nabestaanden enorm in de financiële en relationele problemen kunnen komen doordat het niet geregeld is”, aldus Pure Uitvaart.

Thema’s die besproken worden zijn: erfrecht, wilsbeschikking, wensen en wie geeft u het vertrouwen tijdens het leven. ,,Wij zijn ons ervan bewust dat mensen hier wellicht niet mee bezig willen zijn. Juist als mensen dit gevoel hebben, nodigen hen u van harte uit om onze lezing ‘Te regelen voor je dood’ bij te wonen. Wij geven men de inzichten en de oplossingen en men heeft rust.”

De lezing, met alle ruimte voor vragen, is aanstaande donderdag 25 januari in Hotel Lemmer aan de Polderdijk 1 in Lemmer. Ontvangst met koffie en thee is rond 19.45 uur. De lezing start om 20.00 uur. ,,We verwachten om 21.15 uur af te sluiten met inzichten en een rustig gevoel.” Bezoek van de lezing is geheel vrijblijvend, men wordt nergens toe verplicht en er zijn geen kosten aan verbonden.