Goud en zilver voor judoka’s tijdens Ot en Sien toernooi

RODEN - Judovereniging Chi-Do Roden organiseerde het vierde Ot en Sien Judotoernooi voor judoka’s die geboren zijn tussen 2004 en 2011. Roelevink Sport was vertegenwoordigd met enkele judoka’s

Elze Visser (Joure) won vier loer met een ippon en ze verloor één keer. Op het hoogste treetje nam ze haar eerste prijs in ontvangst.

Lammert Westra (Oudehaske) en Nikki Koostra (Lemmer) waren in dezelfde poule ingedeeld. In de wedstrijd tussen Lammert en Nikki scoorde Lammert twee waza-ari’s en Nikki één waza-ari. Nadat alle wedstrijden in deze poule waren geweest, mocht Lammert de tweede prijs ontvangen en Nikki de vierde.

Reitse Jan Holtrop (Ouwsterhaule) moest twee keer spelen tegen dezelfde tegenstander. Reitse Jan heeft twee gewonnen met ippon en twee waza-ari’s. Ook heeft hij twee wedstrijden verloren. Daarmee sleepte hij de tweede prijs in de wacht.

Sytse Sjoerd Holtrop (Ouwsterhaule) heeft alle wedstrijden die hij moest spelen met een waza-ari of twee waza-ari’s of een ippon gewonnen. Ook Sytse Sjoerd ontving op het podium de eerste prijs.