Agenda | Krystkuier vanuit De Flecke

JOURE - Vanuit De Flecke wordt op vrijdag 21 december een Krystkuier gehouden voor haar bewoners. De bewoners starten met de Krystkuier ’s avonds om 19.00 uur. Ook niet- bewoners van de Flecke zijn vrij zich aan te sluiten bij deze wandeling.

Zij gaan, samen met familieleden en vrijwilligers, op deze avond een korte wandeling maken door de Midstraat en komen ook door de Hobbe van Baerdt Tsjerke. Onderweg beleeft men het kerstverhaal. Daarbij hoort uiteraard muziek en zang, maar ook de herders met de schapen, wijzen en engelen en wat er nog meer hoort bij het kerstverhaal. Een en ander naar voren gebracht door medewerkers van De Flecke, daarbij muzikaal ondersteunt door onder andere het Kosterskoor onder leiding van Jan Bergsma, De Patynaband en de gebr. De Jong.

Op dinsdag 25 december om 10.15 uur, is er een feestelijke kerkdienst in de Flecke waarin het Kosterskoor onder leiding van Jan Bergsma muzikale medewerking verleent. Voorganger is dan Trudy Huizinga, geestelijk verzorger van De Flecke.