Kerstpakketten actie voor Voedselbank Joure en omstreken

JOURE - Stichting Diaconale werkgroep Solidair Skarsterlân houdt ook dit jaar weer de kerstpakkettenactie.

De gezamenlijke kerken willen hiermee mensen die in armoede of onder het sociale minimum leven een steuntje in de rug geven met een kerstpakket. Heeft u dit jaar een kerstpakket gekregen? En vindt u dat u het niet nodig heeft? Schenk het dan aan de stichting. Een andere mogelijkheid is om zelf een pakket samen te stellen of houdbare levensmiddelen in te leveren. Veel gezinnen uit onze voormalige gemeente Skarsterlân kunnen ze daarmee een klein lichtpuntje bezorgen.

Op zaterdagmorgen 22 december van 10.00 - 11.00 uur kan bij de volgende kerk kerken het kerstpakket worden ingeleverd: De Oerdracht Joure, Mattheüshûs Joure, R.K H.Nicolaaskerk Sint Nicolaasga, Doopsgezinde kerk Joure, Protestantse kerk Idskenhuizen, Langweer, Oudehaske, Ouwsterhaule, Scharsterbrug, Sintjohannesga, Sint Nicolaasga, Terkaple en Tjerkgaast.

De pakketten uit Terkaple, Terherne, Goingarijp en Akmarijp kunnen in plaats van naar de kerk, naar familie Hoekstra, Fjildwei 1 Akmarijp. Kerstpakketten kunnen ook na 22 december worden gedoneerd. Neem dan contact op met Gerben van Houten, secretaris Solidair (06-42391992).