SC Joure verlengt contracten met trainers Zondag 1 en 2

JOURE - Sc Joure heeft de contracten met trainer Klaas de Jong van ZM1 en August Kuipers van ZO1 voor komend seizoen verlengd. De oud-spelers van Sc Joure zijn ook in het huidige seizoen al trainers van de genoemde teams.

Zowel Sc Joure als de trainers zijn tevreden over de samenwerking en hebben besloten langer met elkaar door te gaan. De spelersgroep, voetbalcommissie en het bestuur zijn positief over de huidige samenwerking en hebben veel vertrouwen in beide trainers. Ook de trainers zelf hebben aangegeven naar volle tevredenheid samen te werken met de overige leden van de technische staf en de spelersgroep.

Klaas de Jong werd de afgelopen jaren al geassisteerd door Luut de Zee. Komend seizoen sluit keeperstrainer Jan Arjen Kooi daarbij aan. Op deze manier kan er nog meer aandacht aan de individuele ontwikkelingen van de spelers en keepers gegeven worden. Een nieuwe stap in de ambities van de vereniging. August Kuipers wordt ook komend seizoen geassisteerd door Mascha Knol. Op deze manier worden alle selectieteams, inclusief de jeugdteams, getraind door mensen met een achtergrond bij Sc Joure en ook grotendeels woonachtig in Joure.