Tsjerke Terherne populairste trouwlocatie in Friesland

TERHERNE - Toptrouwlocaties heeft de Top 10 populairste trouwlocaties van Nederland en provinciale Top 3’s bekend gemaakt. De landelijke winnaar is Kasteel De Hooge Vuursche. In de provincie Friesland is Tsjerke in Terherne de grote winnaar.

In de provincie Friesland is Tsjerke in Terherne de nummer 1 trouwlocatie. De tweede plek wordt ingenomen door De Pollepleats in Westhem, gevolgd door Lokaal55 in Sneek. Tsjerke ervaart dat er naast Friezen ook zo’n 50% van de bruidsparen uit het westen komen. Dit omdat ze vroeger een keer Kameleondorp bezocht hebben of over de Friese meren gezeild hebben. Daarnaast weten expats de Tsjerke ook te vinden. Bijzondere locaties zoals de Tsjerke en het prachtige dorp Terherne dragen heel goed bij aan een algehele Friesland promotie, aldus Suzanne Kloosterman. De 24 jarige onderneemster heeft het succes concept ‘alles-inclusief trouwen’ sinds vorig jaar augustus overgenomen.

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Komende zaterdag is het open dag bij de Tsjerke van 11.00-16.00 uur. Voor meer info bekijk de website: www.tsjerke.nl