Stichting In-zicht organiseert lezing met Henk Fransen in ‘t Haske

JOURE - Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, organiseert woensdagavond 7 februari een lezing met Henk Fransen in Joure.

De titel van zijn lezing is ‘Zelfgenezing met behulp van je mind’. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro.

Henk Fransen is complementair werkend arts, gespecialiseerd in kanker. Het thema van zijn nieuwe lezing luidt: Zelfgenezing met behulp van je mind. En daarbij wordt met ‘genezing’ bedoeld: heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden.

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken: ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuun cel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op youtube meer dan 180.000 keer bekeken. In 2016 viel hij de markt op door zijn visie het eerste medicijn loze ziekenhuis van Nederland te creëren.

Voor meer informatie: www.in-zicht.nl.