Auke van der Werf wedstrijdleider Sneekweek

Joure - De eind november plotseling overleden wedstrijdleider Beer van Arem wordt bij de KWS in Sneek opgevolgd door een driemanschap met daarin zijn zoon Don. Hij vormt een wedstrijdleidingscomité van de Sneekweek met zijn zeilvrienden Hidde-Jan Haven uit Sneek en Jouster Auke van der Werf.

De KWS is blij het enorme verlies op deze manier te kunnen opvangen. ,,Het doet ons genoegen te kunnen meedelen dat wij voor de Sneekweek een nieuwe wedstrijdleiding hebben", meldde de zeilclub. Zowel Auke van der Werf als Hidde-Jan Haven hebben al een aantal Sneekweken op de achtergrond meegedraaid en zijn beide inmiddels nationaal erkend wedstrijdleider, waarbij Auke nu de officiële wedstrijdleider van de Sneekweek zal worden. Hidde-Jan wordt assistent wedstrijdleider. Don van Arem zal de komende Sneekweek in 'opleiding' gaan. Daarbij treedt Van der Werf toe toen tot de Sectie Wedstrijdzeilen. Het trio behaalde als zeilteam vele successen in de Yngling.

Zowel het KWS-bestuur als de Sectie Wedstrijdzeilen zijn erg tevreden, dat hiermee de wedstrijdleiding van ons grootste evenement voor de komende jaren is gewaarborgd.