Tonielferiening Freonskip uit Vegelinsoord speelt Vera de Fekke

VEGELINSOORD - Tonielferiening Freonskip brengt het hilarische stuk “Vera de Fekke”. Het speelt zich af in de woonkamer van Villa Vredeheuvel. Hier woont het echtpaar Joris en Saskia.

De broer van Saskia, Wim logeert hier ook al enige tijd, hij probeert uit alle macht zijn boek te verkopen. Kind aan huis is de dierenarts dokter Nietz. Hij loopt in en uit en heeft vele talenten en nog meer te verkopen. Dan is er nog het dienstmeisje Elly, die heel druk bezig is om het huis op orde te krijgen want schoonmoeder komt logeren. De bijnaam van schoonmoeder is, u raad het al Vera de Fekke. Een feeks is ze inderdaad, haar arme man Nico weet zich meestal geen raad met haar. Ook dochter Ineke komt mee, zij wil graag actrice worden. Zij krijgt hulp van de beroemde toneelspeelster Dolly de Readt. We vallen van het ene misverstand in het andere misverstand. Wanneer er dan briefjes in verkeerde handen vallen zijn de rapen helemaal gaar en is er de hulp nodig van een heuse rechercheur.

Spanning, actie en een flinke dosis humor zijn de ingrediënten die toeschouwers kunnen verwachten komende vrijdag 9 februari en volgende week zaterdag 17 februari in het dorpshuis De Sethage in Vegelinsoord. Aanvang 20.00 uur de entree is € 7,50. De toegang voor leden is gratis.