Uitbreiding in team van Pearle Joure

JOURE - Het team van Pearle Joure bestond al uit Dasja de Ruiter en Herma Mager. Dasja heeft negen jaar werkervaring bij Pearle en is gediplomeerd opticien en gediplomeerd contactlensspecialist. Herma is opticien en heeft al 27 jaar werkervaring in de optiek.

Het team is per december vorig jaar uitgebreid met Toine Markerink en Janny Vrind. Toine heeft de opening en beginperiode van Pearle Joure meegemaakt in 2009/2010 en is na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij Pearle Wolvega weer terug op het oude honk als filiaalmanager. Hij zit al 17 jaar in het vak en is gediplomeerd opticien en tevens gediplomeerd contactlensspecialist. Janny heeft bijna 7 jaar gewerkt bij Pearle Wolvega en is gediplomeerd opticien.

,,Wij streven naar persoonlijke aandacht voor de klant en hebben de service hoog staan’’, zegt Herma Mager. ,,Wij nemen de tijd om goed te adviseren naar aanleiding van de wensen. Wij zijn aangesloten bij een groot concern en kunnen daarom scherpe prijzen berekenen. Daarnaast hebben wij contracten met bijna alle zorgverzekeraars.’’

Voor meer informatie bel met 0513-419822 of kijk op www.pearle.nl