175e beroepsbeoefenaar voor Heerenveen Joure On Stage

DFM - Met de aanmelding van Tigra Fysiotherapie uit Heerenveen staat de teller voorlopig op 175 aanmeldingen voor het Beroepenfeest. Duizend vmbo-leerlingen uit Heerenveen, Joure, Wolvega, Grou en Lemmer komen 6 maart 2018 naar Fryslân Fean Plaza in het Abe Lenstrastadion voor de tweede editie van het Beroepenfeest HeerenveenJoure On Stage.

Op het Beroepenfeest kunnen de leerlingen in gesprek gaan met bijvoorbeeld de fysiotherapeuten van Tigra. Tussen de andere aanmelders zitten allerlei uiteenlopende beroepen, van automonteur tot vlogger zullen aanwezig zijn. Maar ook een kok, schoonheidsspecialiste en een hovenier dragen hun steentje bij voor het inspireren en informeren van de vmbo-jongeren voor hun beroep.

De deelnemende vmbo-scholen zijn het OSG Sevenwolden Heerenveen – Joure - Grou, Bornego College Heerenveen – Joure, Nordwin College Heerenveen, Zuyderzee Lyceum Lemmer, Linde College Wolvega en het Terra Wolvega. Met de aanmelding van Tigra Fysiotherapie uit Heerenveen staat de teller voorlopig op 175 aanmeldingen voor het Beroepenfeest.