Workshop ‘Discriminatie in je (vrijwilligers)werk’

JOURE - Bij KleurrijkMiks kunnen vrouwen uit Joure en omstreken op vrijdag 23 februari deelnemen aan de gratis workshop Discriminatie in je (vrijwilligers)werk, wat doe je eraan?!

Bianca Osinga biedt in deze workshop ruimte voor eigen voorbeelden. Zij geeft tips hoe in zulke gevallen het beste te reageren, op een assertieve manier. Voor wie wil is er de mogelijkheid om dit te oefenen. Er is plek voor ongeveer 25 vrouwen. Opgave vooraf is daarom gewenst bij Miks, via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl. Vanaf 9.45 uur inloop met koffie/thee. Start workshop om 10.15 uur. Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Deelname is gratis en, voor de koffie/thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Deze workshop wordt je aangeboden in samenwerking met Punt Twa en de Vrijwilligersacademie Fryslân.

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden, die op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien je eigen waarde en het wederzijds begrip. En je kunt er fijne contacten aan overhouden.