Uitslagen Pony’s en paarden PC. Jong ut Ein en L.R. Ruterwille

Joure - De pony’s, paarden en hun ruiters van PC. Jong ut Ein en L.R. Ruterwille hebben weer een aantal wedstrijden succesvol afgesloten.

Marije de Groot is met Githe 2e geworden in de L1 dressuur pony cat C. Anne Femke de Groot is met Schrotie’s Roxette 5e geworden in de L1 dressuur pony cat DE. Tineke Jaarsma is met haar pony Tiptop 5e geworden in de L2 dressuur cat DE. Een mooie prestatie, zij stond in eerste instantie 1e reserve maar mocht in verband met een uitvaller toch starten. Ilse Rijpkema is met DS Don Silencio 5e geworden in de de Z1 dressuur pony DE

Uitslagen Paarden (L.R. Ruterwille)

Ilse Rijpkema is met Quickstar 4e geworden in de B dressuur. Clarissa Braaksma is met Ieronica 12e geworden in de L2 dressuur. Hennie Roffel is met Hera-Utopia 5e geworden in de M1 dressuur. Patricia Bielefeld is met Holgado V.S. 9e geworden in de M1 dressuur. Sandra Verhoef is met Ferrarie 8e geworden in de finale Z1 dressuur, op de vrijdag plaatste ze zich voor de finale door als 6e te eindigen. De eerste 8 plaatsten zich voor de finale Z1 op zondag.

Janny de Jong is met Chardonnay 6e geworden op de vrijdag in de Z2 dressuur, daarmee behaalde ze helaas niet de finale op zondag. De eerste 4 plaatsten zich voor de finale Z2 op zondag.

Loreen van den Boezem is met A Gold Card 3e geworden in de finale ZZL dressuur, op de vrijdag plaatste ze zich voor de finale door als 2e te eindigen. De eerste 4 plaatsten zich voor de finale ZZL op zondag.