Hof en Hiem wint Veiligvoedsel.nl Award 2018

Joure - Zorggroep Hof en Hiem heeft dit jaar wederom een Veiligvoedsel.nl Award in de wacht gesleept. Op donderdag 8 februari zijn tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel in het Van der Valk hotel te Veenendaal de winnaars van de zeven categorieën bekend gemaakt.

Een afvaardiging, van voornamelijk medewerkers van de voedingsdienst, was aanwezig bij het Nationaal Congres Veilig Voedsel, waar de uitreiking van de Awards plaatsvond. De zorggroep is trots op het winnen van de award, bovenal omdat alle medewerkers zich samen inspannen om de kwaliteit van veilig voedsel te waarborgen. Hof en Hiem heeft voor het derde jaar op rij gewonnen in de categorie Beste Zorggroep. Hof en Hiem was dit jaar genomineerd in twee categorieën; Beste Zorggroep en Beste Keuken (locatie Doniahiem).

Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en was in 2016 en 2017 ook winnaar in de categorie Beste Zorggroep. De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel.

Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en -afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award.