Praktijkdossier: ZZP; informatieve avond in bibliotheek

JOURE - In de bibliotheek van Joure komt Mariska Akkerman van Akkerman Legal mensen vertellen over ‘Praktijkdossier: ZZP’. Op 27 februari vanaf 19.30 uur maakt ze iedereen wegwijs in de onderwerpen aansprakelijkheid, overeenkomsten, privacy, algemene voorwaarden en arbeidsongeschiktheid.

Als ZZP’er is een beetje juridische kennis toch wel erg handig. Want hoe zit het eigenlijk met jouw aansprakelijkheid en mogen opdrachtgevers jouw bedrijf zomaar inhuren? En wat nu als jouw klant niet betaalt of je krijgt een conflict met een leverancier? Een aantal van de juridische onderwerpen waar je over na moet denken als je een eigen bedrijf hebt. En zeg nu zelf, voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Het kan je een hoop geld besparen.

De onderwerpen worden aan de hand van de praktijk toegelicht, waarbij we onder andere gaan kijken naar hoe rechters in bepaalde situaties hebben geoordeeld. Het doel van de avond is een gezellige en informatieve avond te hebben met elkaar. Want naast dat je van de lezing iets kunt leren, kun je ook van elkaar een hoop leren. Dus meld je snel aan en leer hoe jij jouw bedrijf kunt beschermen tegen risico’s. De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk. Meld je aan op https://www.bibliothekenmarenfean.nl/agenda/praktijkdossier-zzp.html