Meer punten voor Roelevink Sport judoka’s

Joure - Voor de judoka’s was afgelopen zaterdag een kans om weer punten te scoren voor hun persoonlijke score kaart. Met een puntentotaal van respectievelijk 30, 60, 90, 120, 150 of 180 worden er Battle Awards of kleuren diploma’s, geel, oranje, groen, blauw, bruin of zwart uitgedeeld aan de judoka’s.

Indien een judoka 210 punten heeft behaald of men komt er voorbij is de A-Zeven Bokaal, een mooie beker, voor de judoka.

Nog maar negen punten voor de gele Battle is Hidde Wind (Oosterzee). Brendan de Vries (Lemmer) heeft de gele Battle binnen gehaald door genoeg punten te scoren. Goed onderweg naar de oranje Battle zijn Jasper van Eijl (Joure) en Jesse Hospes (Haskerhorne). Een oranje Battle Award is voor Jorinde van der Vaart (Balk) en Anniek Luimstra (Langweer). Slechts twee punten verwijderd van de groene Battle Award is Lieke van der Woude (Joure). Voor Nicole van der Woude (Joure) is de blauwe Award. Ook nog twee punten voor de bruine Award is Richard Hornstra (Lemmer). Een bruine Award is voor Jelte Achterberg (Lemmer). Voor de zwarte Battle zijn Cassandra van der Gulik en Kay van Griethuijsen (Lemmer) nog maar negen punten verwijderd.