Avontuurlijk drama Tracks bij CineMiks

JOURE - CineMiks vertoont 21 maart de film Tracks uit 2015. Dit is het waargebeurde verhaal van de jonge Australische Robyn Davidson.

Zij vertrok in 1977 met een aantal dromedarissen voor een tocht van 2700 km dwars door de Australische woestijn, enkel vergezeld door haar hond Diggity. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick, die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. “Als ze me vragen waarom ik het doe, zeg ik: waarom niet?!” Een verhaal over een reis die de wereld onmogelijk achtte. Regie: John Curran. Geschikt vanaf twaalf jaar.

De kassa is geopend vanaf 19.30 uur, Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. De film start om 19.45 uur. De entree bedraagt vijf euro en is inclusief een pauzeconsumptie. Blijf op de hoogte van de te vertonen films door aan te melden bij rdekonink@miks-welzijn.nl. De filminformatie staat ook op www.miks-welzijn.nl en op de Facebookpagina.