Sportieve verbroedering en uitdaging in Oranjeling Cup

OUDEHASKE - Tennisverenigingen De Greveling uit Oudehaske en Oranjewoud uit Heerenveen zoeken elkaar op en dagen elkaar uit in de Oranjeling Cup. Op zondag 25 maart strijden 4 dames en 4 heren in Oudehaske om de eerste winst op weg naar deze begeerde cup. In de zomer vindt de return en finale plaats op het tennispark van Oranjewoud.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10:00 op het Tennnispark van TV de Greveling op Toel 19 in Oudehaske. Volgens het systeem van de Friesland cup spelen de dames en heren per dag 10 wedstrijden, enkel partijen en (gemengde) dubbels. De speelsterktes zijn vooraf gematcht zodat je uitdagende spannende partijen krijgt. De speelsterkte wisselt per dag. De ontvangende partij geeft de speelsterkte door en het uitspelende team zoekt passende matadors erbij. Al met al uitnodigend voor tennisliefhebbers om een kijkje te komen nemen en natuurlijk aan te moedigen.

Het is niet de eerste verbinding tussen TV De Greveling en TV Oranjewoud. Al enige jaren leveren de verenigingen een sportieve en fanatieke strijd in de wintercompetitie.