Activiteiten rondom Meer van Lenten

Terherne - De 14 K van Terherne wordt 24 maart gelopen. Een avondwandeling langs onder andere het Sneekermeer, de weilanden, langs verlichte en onverlichte paden. Tijdens de wandeltocht kunnen deelnemers genieten van muziek, licht, geluid, vuur, water, sfeer, een hapje en een drankje en veel gezelligheid.

De 14 K van Terherne wordt 24 maart gelopen. Een avondwandeling langs onder andere het Sneekermeer, de weilanden, langs verlichte en onverlichte paden. Tijdens de wandeltocht kunnen deelnemers genieten van muziek, licht, geluid, vuur, water, sfeer, een hapje en een drankje en veel gezelligheid.

 

Er is een speciaal wandelmenu dat her en der in het dorp te verkrijgen is. Het Wandelmenu van het Meer van Lenten is te bestellen vanaf 13 uur en bestaat uit een hoofdgerecht en naar keuze een voor- of nagerecht.

 

Wat er gebeuren gaat bij het Meer van Lenten is een verrassing. Het is lekker en het wordt leuk om naar te luisteren en  te kijken.
Als 14 km te ver is, kunnen bezoekers ook plaatsnemen en vanuit de warmte de wandelaars aanmoedigen.

 

Op tweede paasdag opent Terherne het watersportseizoen en bruist het dorp van activiteiten. Op het terras van het Meer van Lenten steken ze de BBQ annex rookoven aan.

 

Gedurende de paasdagen serveren ze de paasbrunch op een ouderwets lekkere wijze. Maar ook voor high tea, tapas, koffie of borrelmomentje, is het heerlijk zo aan de oever van het Sneekermeer. Voor de kinderen zijn er diverse allerlei activiteiten van springkussen tot paasspel.