Folk van Bear Valour bij Moo Sessions

Iedere laatste zondagmiddag van de maand is er een huiskamerconcert tot en met juni. Na een mooi en kwetsbaar optreden van Esther de Jong in februari krijgen we in maart donkere folk van Bear Valour bij de Moo Sessions.

De donkere folk met dromerige, verlangende ondertoon wordt doorvlochten met samenzang van vier zangeressen. Deze vlijmscherpe harmonieën zorgen samen met stevige contrabas, gitaar en subtiele toetsen, voor een warm en intens geluid. Tijdens huiskamerconcerten gebeurt er altijd iets bijzonders tussen de band, het publiek en de muzikanten onderling. Het zijn juist deze intieme, sfeervolle optredens waarin de muziek volledig tot zijn recht komt. Het debuutalbum van Bear Valour IN OCTOBER komt begin maart uit en is tijdens de Moo Sessions verkrijgbaar.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #15 zondagmiddag 25 maart om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band of act die speelt..