Silvia’s Knipservice: kapper aan huis

ROTTUM - Het is een opvallende auto die kapster Silvia Meijer-Abma uit Rottum sinds 1 maart rijdt. De Volkswagen New Beetle is het visitekaartje voor haar mobiele kapsalon Silvia’s Knipservice. Met haar thuisknipservice biedt ze knippen, permanenten, föhnen, watergolf en coupe soleil voor een schappelijke prijs.

Meijer-Abma is na 27 jaar werkzaam te zijn in het kappersvak, voor haarzelf begonnen. ,,Ik kreeg steeds meer de behoefte om een eigen zaak te hebben. Ik wilde zelf het werk inplannen in samenspraak met mijn klanten. Ik wilde van het opgejaagde gevoel af dat de klant na twintig minuten weer buiten moet staan. Het geeft voldoening een eigen klantenkring te hebben en uit te breiden. Daarnaast geeft het mij een gevoel van vrijheid nu ik dit voor mezelf doe.’’

Het centraal gelegen Rottum is hiervoor een goede uitvalsbasis. Meijer-Abma heeft klanten in zowel Heerenveen als Joure. ,,Ik kom bij de mensen thuis en heb echt persoonlijke aandacht voor mijn klanten. Kwaliteit bieden is voor mij heel belangrijk. En als dat voor een schappelijke prijs kan, is dat helemaal mooi.’’Neem contact op met Silvia’s Knipservice via 06 55745500 of knipservicesilvia@gmail.com.