Webshop Prutselhuis opent haar (digitale) deuren

JOURE - Webshop Prutselhuis heeft op 6 maart haar digitale deuren geopend. In deze webshop zijn handgemaakte sieraden van rubber, beursjes en pasjehouders van leer, mode accessoires als sjaals, roestvrij stalen sieraden sets en nog veel meer te vinden.

Het leuke aan al deze accessoires is dat ze stuk voor stuk door de brievenbus passen. Alle bestelde artikelen worden als cadeautje verpakt en opgestuurd. ,,Het is een leuk, origineel kadootje voor de ontvanger’’, vertelt Petra de Jong, eigenaresse van Prutselhuis. Voor diegene die in de buurt wonen, is het mogelijk om de bestelde artikelen af te halen bij Prutselhuis zelf. Ook dan worden de bestelde artikelen mooi verpakt zodat men het eventueel als kadootje weg kan geven.

,,Ik ben begonnen met deze webshop omdat het me zo leuk lijkt om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren’’, zegt Petra de Jong, eigenaresse van het Prutselhuis. ,,Door middel van mond- tot- mond reclame hoop ik meer naamsbekendheid te krijgen. Dat is toch het beste wat je als startende ondernemer kunt wensen?’’ Kijk voor meer informatie op www.prutselhuis.nl.