Goede start van activiteitenmiddagen Bliid op ‘t Wiid

OUDEHASKE - Het nieuwe seizoen van Bliid op ’t Wiid had dit jaar een prachtige start. Een grote groep kinderen kwamen het uitdagende behendigheidsparcours doen met ' Spelen tot je groen ziet' bij het Buitenlokaal Bliid op ‘t Wiid bij het Nannewiid in Oudehaske.

Het seizoen van Bliid op ’t Wiid begon dit jaar heel sportief in de natuur. Er werd een parcours uitgezet waar met snelheid, lenigheid, kracht en precisie gewerkt werd. Tijdens de mooie zonnige middag konden de kinderen touwtrekken over een sloot, op skilatten lopen, maar ook frisbees door opgehangen hoepels werpen, zaklopen, een telspel en vele andere spelletjes doen. Door de regen van de afgelopen week was het veld behoorlijk drassig, en wat is er dan mooier dan door de modder te glijden? En vervolgens bij het polsstokspringen helemaal groen (en bruin) te worden? Kortom een zeer geslaagde spelmiddag.

De spelmiddag wordt georganiseerd door Staatsbosbeheer en dorpsbelang Oudehaske. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via bliidoptwiid@hotmail.nl