Ruimte voor nieuwe deelnemers bij buddy project

Joure/Lemmer - “Het geeft me zoveel voldoening om iets te kunnen bijdragen; een glimlach, dat is voor mij al goud waard!”, zegt Niek, buddy bij ‘Samen Goud’. Hij weet hoe bijzonder het is om een ander iets te geven, om er vervolgens veel meer voor terug te krijgen.

Een kleine moeite kan al groot verschil maken; even een bakkie doen, samen boodschappen halen, eten koken, een wandeling maken of spelletje spelen. Sociaal contact is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je ouder wordt nemen de sociale contacten vaak af.

De initiatiefnemers van Sociaal Goud vinden dat iedereen het verdient om zich mens te voelen. Om simpelweg te worden gezien en gewaardeerd. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe deelnemers voor het succesvolle buddy-project ‘Samen Goud’. Een buddy onderneemt een paar uren per week activiteiten met een oudere. Ze zoeken zowel buddy’s die willen helpen, als ouderen die wel wat meer gezelligheid aan huis willen. 

Oud, jong, veel ervaring of juist nieuwsgierig naar iets nieuws; het maakt niet uit. Iedereen kan zich aanmelden voor het buddy-project. Neem voor meer informatie contact op via 0611690364 of stuur een mail naar info@sociaalgoud.nl. Of kijk op de website www.sociaalgoud.nl.

Het buddyproject Samen Goud is een initiatief van Stichting Sociaal Goud; samen werken aan een betere toekomst voor mens én maatschappij.