Agenda | Programma Koningsdag in De Fryske Marren

DFM - Het is weer Koningsdag op 27 april. Op diverse plekken in de gemeente De Fryske Marren worden festiviteiten en een markt gehouden.

Joure


Huis- & Tuinmarkt in Park Herema State - Kinderactiviteiten op de Merk - Vrijmarkt in de Midstraat (vanaf RK Kerk tot Merk) - Braderie in de Midstraat (Vanaf DE Plein tot RK Kerk) - Muziek bij diverse horeca. Programma onder voorbehoud. Vrijdag 27 april van 08:00 - 18:00 uur.
 

Echtenerbrug

Vrijmarkt voor iedereen uit de dorpen Echten, Echtenerbrug en Delfstrahuizen gecombineerd met kinderspelletjes. Vrijmarkt en spelen tijdens Koningsdag Echtenerbrug aan het Hellingpad. Kijk voor meer informatie op http://www.oranjevereniging-echtenerbrug.nl. Vrijdag 27 april van 14:00 - 16:30 uur.

Langweer

Festiviteiten in en rondom de Buorren tijdens Koningsdag voor kinderen.
Langweer, Buorren
 

Lemmer

Op zoek naar koopjes en gezelligheid. Kom op donderdag 27 april in de morgen naar de vrijmarkt in centrum Lemmer. Langs de Kortestreek aan de haven en op het Fedde Schurerplein staan de kinderen (plus ouders) met allerhande koopwaar voor schappelijke prijsjes. Vaak is het gezellig om dan met elkaar van het voorjaar te genieten op één van de gezellige terrasjes in Lemmer. Kijk voor meer informatie op www.hartvanlemmer.nl/events/vrolijke-koningsdag-nacht-in-lemmer-2018/.

Oudemirdum

Koningsdag in Oudemirdum met optocht met geweldige prijzen. Na de optocht is er nog van alles te beleven bij het MFC voor jong en oud, zoals live muziek en kinderactiviteiten! Het hele feest start om 9.45 en duurt tot ongeveer 14.30! ('s middags na Matinee in het MFC zal het feest verder gaan op de Brink met het Brinkfest).