Open club Tennisvereniging Joure

Joure - Vanaf mei gaan er steeds meer activiteiten georganiseerd worden bij de tennisvereniging van Joure, met als doel om samen met elkaar in beweging te komen en elkaar te ontmoeten.

Tennisvereniging Joure is een ‘open club’. Dit houdt in dat de club openstaat voor meer dan tennis. Miks welzijn werkt samen met TV Joure om maatschappelijke projecten op te zetten voor iedereen. Op woensdag 2 mei is de opening hiervan en vanaf deze datum is de club elke woensdag open van 14:00 tot 17:30 uur.

Het programma bestaat uit: bewegen met Talant, bewegen met ouderen en bewegen voor de liefhebber, zo kan iedereen kennismaken met sport. De activiteiten zullen plaatsvinden onder begeleiding van een beweegcoach. Daarnaast is er in samenwerking met ‘Stichting 55+ in beweging’ een divers beweegaanbod ontwikkeld zodat ouderen kennis kunnen maken met verschillende beweegactiviteiten. Deze lessen zullen worden gegeven door Anneke Holwerda.

Het gaat niet alleen om bewegen, maar om het samen doen van leuke activiteiten. ,Daarom kunnen mensen, ook als ze geen interesse hebben om te bewegen, gewoon naar de tennisvereniging komen. Voor een bakje koffie of om een praatje maken met de andere bezoekers. ,,Hiermee willen wij van TV Joure de ontmoetingsplek maken van de buurt.”

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Miks welzijn via het telefoonnummer 0513-414593. Men kan dan vragen naar Nathalie Wijnalda.