Heren CSC Joure door naar NK Finale

KAMPEN - De heren van CSC Joure waren zaterdag in Kampen voor de NK halve finales.

Sverre van der Roest en Wen Faber beten het spits af. Sverre deed mee in de categorie Instap niv. 17, 3e divisie. In een sterk deelnemersveld eindigde hij, na een goede wedstrijd gedraaid te hebben, op de 22e plaats. Toestel rek was voor hem een uitblinker, want hij eindigde daar als 6e en heeft zich daarmee geplaatst voor de NK Toestelfinales. Wen deed mee in de categorie Instap niv.16, 2e divisie en turnde een uitstekende wedstrijd. Hij behaalde een 7e plaats en plaats=te zich voor de NK Finale meerkamp. Daarnaast plaatste Wen zich ook nog voor twee toestelfinales: namelijk vloer (1e plaats) werd en brug (5e plaats).

s 'Middags stonden de heren Boaz de Hoop, Tjalle Meindertsma, Patrick Welles en Sieger Veenema klaar voor hun wedstrijd. Boaz (Jeugd 3e div.) en Tjalle (Junior 1, 3e div.) hebben beide een stabiele wedstrijd gedraaid, maar hebben zich helaas niet weten te plaatsen voor de NK Finales.

Patrick Welles, die uitkwam in de categorie Junior 2 3e divisie, draaide een mooie wedstrijd. Hij plaatste zich voor de NK Finale meerkamp en voor NK Toestelfinales ringen en sprong. Sieger sloot de wedstrijddag af. Hij liet een paar punten liggen, maar heeft zich nog wel weten te plaatsen voor de toestelfinales vloer en rekstok in de categorie Senior 3e divisie.