Bantega bereidt zich voor op dorpsfeest

BANTEGA - Het jaarlijkse dorpsfeest van Bantega vindt dit jaar plaats van woensdag 6 juni tot en met zondag 10 juni.

Op de woensdagochtend starten de kinderen van de basisschool met een Vossenjacht door het dorp. ’s Avonds wordt er een dorpsquiz gehouden. Een quiz waarbij de kandidaten moeten rennen, vliegen en de hersenen flink moeten laten werken om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Donderdag zal Sjongersnocht zorgen voor een gezellige, muzikale middag voor de 50+ers. In de avond barst de strijd tussen de buurten weer los tijdens de zeskamp. Op de vrijdagavond beginnen ze met de kinderoptocht waarna het Crazy DJ Team de tent op z’n kop zal zetten. Het optreden van Frerik de Swetser doet daar zeker nog een schepje bovenop.

De zaterdagmiddag is een middag vol Vertier en Plezier voor het hele gezin; zakslaan, kuipje steken en Schijt je Rijk waar een prachtige prijs te winnen valt. Op zaterdagavond is de Playbackshow, altijd een topper in het programma.

Het dorpsfeest zal op zondag worden afgesloten met in de ochtend een tentkerkdienst met medewerking van Band of Brothers. ’s Middags kan iedereen bijkomen en genieten van de oriënteringsroutes die zijn uitgezet voor auto’s en fietsers. Meer informatie over het dorpsfeest van Bantegaop http://www.bantega.net/oranjeof via Facebook: OranjeverenigingBantega.