Leegverkoop bij Droomstad in Oudehaske

OUDEHASKE - Slaapkamerspecialist Droomstad in Oudehaske sluit na twintig jaar haar deuren. Droomstad maakt op dit moment de magazijnen leeg. Naast volledige bedsystemen van bekende merken heeft Droomstad ook slaapkamermeubels en boxsprings. Allemaal tegen hoge kortingen die beginnen bij 25 procent en op kunnen lopen tot wel 75 procent.

Er is nieuwe aanvoer van diverse bekendere merken, waaronder Goed Slapen Nederland, Norma, Cinderella en M line. Droomstad verkoopt alle producten mét de fabrieksgarantie. Dankzij de ruime selectie is er voor iedereen, ongeacht slaapstijl en lichaamstype, een passend bed, bedbodem of matras te vinden. Droomstad biedt een deel van het assortiment ook aan met een rode stip. Dit zijn artikelen waar er vaak slechts één of enkelen van zijn. Deze worden dan verkocht voor de helft van de helft. De voorraad van deze artikelen met stip is zeer beperkt. Het loont dus zeker om een kijkje te nemen in de uitgebreide showroom van 5.000 vierkante meter.

Droomstad bevindt zich aan de Hasker Utgongen 1, in Oudehaske. Bel voor informatie met 0513 – 678 163. Kijk ook op: www.droomstad-bedden.nl.